Menu Luk
annonce

515_Row row you boat

Row your boat

Den første sang

Vi ligger hårdt og kontant ud med en sang, men igen er det mere for at få følelsen af rytme og holde strengene ordentlig i bund. Derudover skal vi også flere ting på en gang (spille og synge), men lad os tage det stille og roligt, Ellers ender det med at vi kæntrer 😉

Row, row, row your boat forklaret.

Den øverste linje med tallen, i nedestående ark, er dine nedslag, og felterne lodret under tallene er de ord der skal synges når du spiller. Ordene læser du selvfølgelig i almindelig læseretning fra venstre til højre.

Da du kun har lært en akkord indtil videre, er det selvfølgelig den vi skal have fat i for at spille nedenstående. Simpelt men effektivt. Skulle du have glemt det, er det akkorden C, og kan findes i lektionen 513_C akkorden på ukulele.

Spil rytmen igennem en gang, og syng så ordene samtidig med dine nedslag. De to tomme felter, indikere at du kun skal spille et nedslag og ikke synge noget.

1

2

3

4

Row

Row

Row your

Boat

Gently

Down the

Stream

Merrily

Merrily

Merrily

Merrily

Life is

But a

Dream

Det er for svært, hvad så?

Hvis det ikke fungere for dig at spille denne sang, vil jeg anbefale at gå tilbage og bare spille rytmen i lektionen 514_Rytme og takt. Du kan også vælge at gå videre til næste lektion 516_F akkorden på ukulele. Det kan nemlig være svært at skulle synge med når man spiller.

Det sidste du må gøre er at skamme dig over det ikke gik, du er helt sikkert ikke den eneste, så hellere prøve dig frem med nogle flere akkorder. Alt begyndelse er jo svært.

Ekstra udfordring

Er du derimod et naturtalent, så kan du prøve at gå videre med The Beatles – Tommorrow never knows, den kan du også spille med C-akkorden. Denne giver nok lidt flere udfordringer. Men det er forsøget værd.


Skriv et svar

annonce