Menu Luk

Ukulele(halv-akustisk) – shopping

annonce

Ukulele(halv-akustisk) – shopping

Her kan du få informationer om hvilken halv akustisk ukulele du skal købe, hvad passer til dine behov. Skal den være dyr, billig eller lige midt imellem. Linksene til de forskellige ukuleler er alle affiliate-links, altså sponsoreret. 

Santana 20-TQCW-PW ukulele

Prisleje: 600-700 Dkk

Skal du have en halv akustisk ukulele, er denne Santana en ganske god investering. Den har også cut-away, så du har adgang til de høje toner på gribebrættet. En ukulele der er fremtidsikret i forhold til din udvikling.

Så har du en forstærker eller et PA-anlæg du skal spille på, er dette et godt valg at starte med, for en fornuftig pris.

 

Williams Acoustic EU100T-EQ v2 tenor ukulele

Prisleje: 1000-1100 Dkk

For en smule flere penge, får du selvfølgelig også en smule mere kvalitet. I dette tilfælde med en Williams Acoustic EU100T-EQ v2 tenor ukulele, vil jeg mene du får meget mere kvalitet. For det første er det concert-modellen, men du får samtidig også tuner med i pick-up systemet.

Dette er klart det fortrukne valg, hvis du ikke vil smide flere tusind kroner efter en ukulele, men heller ikke vil gå alt for meget på kompromis med kvaliteten.

 

 

annonce