Menu Luk

Ukulele strenge og tuner – shopping

annonce

Ukulele strenge og tuner – shopping

Her kan du få informationer om hvilke ukulelestrenge du skal købe, hvad passer til din ukulele. Skal de være dyre, billige eller lige midt imellem. Derudover finder du også lidt forslag til Tuners. Linksene til de forskellige strenge og tuners er alle affiliate-links, altså sponsoreret. 

Curt Mangan 90620 standard-ukulelestrenge

Prisleje: 40-50 Dkk

Så er der friske strenge til ukulelen, her er et sæt nylon-strenge fra Curt Mangan i ganske fornuftig kvalitet. De passer til sopranen og Concert ukulelen. Så skal du have en lækker lyd til et lækkert instrument, er disse en god investering.

Savarez 150R ukulele tenor strenge

Prisleje: 90-100 Dkk

Så er der friske strenge til ukulelen. De passer til en tenor ukulele. Her får du en optimal pakke strenge, der lyder vidunderligt. En rigtig god kvalitet, der med sikkerhed får ukulelen til at lyde en tand bedre.

Musedo T-26 klemme-tuner

Prisleje: 90-100 Dkk

Skal ukulelen spille helt perfekt, skal den gerne stemme. Det kan du nemt gøre med denne klemme tuner, som simpelthen bare sættes på ukulelens hoved og viser dig om din ukulele stemmer streng for streng. Spiller du på flere strenge instrumenter kan disse også stemmes med denne tuner.

annonce