Menu Luk

Ukulele – shopping

annonce

Ukulele – shopping

Her kan du få informationer om hvilken ukulele du skal købe, hvad passer til dine behov. Skal den være dyr, billig eller lige midt imellem. Linksene til de forskellige ukuleler er alle affiliate-links, altså sponsoreret. 

Shelter UK1S-BW ukulele

Prisleje: 200-300 Dkk

En af de mest populære valg til nybegynderen, den ligger på en pris der er til at betale for de fleste, og den gør hvad den skal. Altså kan du lære det mest basale på denne model.

Den er derfor perfekt både hvis du finder ud af det ikke er noget for dig, så kan den hurtigt sælges for en hundrede-lap, eller ligges på loftet, uden at du skal leve af rugbrød resten af måneden, fordi du har spenderet det hele på et lille musik-instrument.

Men den kan også sagtens spilles på i et langt stykke tid, før du behøver at købe en ny og bedre ukulele, hvis du beslutter dig for at instrumentet lige er dig.

Chateau C08-U2100 ukulele

Prisleje: 300-400 Dkk

En lidt pænere model, og med en smule mere fyldig lyd kan en Chateau ukulele anbefales, den er lavet af mahogni træ, og er altså lige en tand mere lækker end Shelter’en oppeover. Den er stadig i den billige ende, men vi vil hos myjam til hver en tid vælge denne ukulele som den første fremfor ovenstående. 

Den er kun en smule dyrere end den billigste, derfor er det måske ikke en ukulele man holder ved i længden altså fremfor noget dyrere og bedre. Dog vil vi her mene at den sagtens kan være fast inventar i samlingen i lang tid, men nok kun til at hive frem for sjov når man er blevet rutineret.

Williams Acoustic EU100S sopran ukulele

Prisleje: 600-700 Dkk

Er du sikker på at du vil spille ukulele, så kan det sagtens betale sig at købe noget af kvalitet. Fra start vil det altid være en fordel med et en ukulele med en ganske fornuftig lyd. Den får du her med Williams Acoustic EU100S sopran ukulele.

Du starter derfor med en semi-professionel ukulele, men til rimelige penge. Et godt begynder-valg, hvis man allerede ved hvad det går ud på, eksempelvis hvis du har spillet på andre strenge-instrumenter.

Shelter UK3C concert ukulele

Prisleje: 500-600 Dkk

Denne ukulele er klart vinderen i vores øjne. En rimelig pris, for en pragtfuld ukulele. Altså hvis du er nybegynder, får du rigtig meget ud af at begynde på denne Concert-ukulele. 

Den giver en ganske varm lyd, og du mærker ukulelens fine vibrationer i denne model. Vær dog sikker på at du har lyst til at spille før du køber, for selvom det er en tilforladelig pris, er det mange penge for noget man bare har liggende. Dog er der mange års glæde i denne model, hvis du bliver glad for at spille.

 

annonce